Muurschildering

Muurschildering – breng leven in je kamer!

Op zoek naar een muurschildering voor thuis, in je praktijk of op het werk? Ik help je graag verder. Grote en kleine muurschilderingen, gedetailleerd, of juist subtiel: het is allemaal mogelijk.

Een kale muur breng je tot leven met een mooie muurschildering. Ik vind het geweldig om een muurschildering voor je te creëren die je kamer tot leven brengt, kleur geeft en van de muur afspat!

Je kunt mij inzetten voor een muurschildering op kinderkamers, in de woonkamer, of bijvoorbeeld op kantoor. Misschien heb je zelf al een leuk idee, of misschien heb je wat inspiratie van mijn kant nodig. Ik hoor het graag!

Collage muurschildering regenboog

Illustrator gezocht? Ik help je graag verder!

Muurschilder die van je muur spat

Met een kleurrijke muurschildering kun je iedere ruimte tot leven brengen. Een vrolijke muurschildering op de kinderkamer, of een muurschildering op je woonkamer: alle opties liggen open.

Je kunt een muurschildering een centraal punt van je kamer laten worden, of juist een wat meer subtiele muurschildering laten maken die mooi vermengd wordt met de rest van het interieur.

Ik sta open voor ideeën en denk graag mee hoe een muurschildering past in jouw ruimte. Zo kan ik een schildering maken waar we allebei tevreden mee zijn.

Zie je het al voor je?

Een muurschildering kan het uiterlijk van een ruimte aanzienlijk veranderen, uiteraard in positieve zin. Misschien zie je al precies voor je hoe het eruit moet gaan zien, of misschien heb je wel een vaag idee, maar mis je nog een concreet beeld van de muur.

Geen probleem, want ik help je graag op weg met je idee. In welk stadium van je idee je ook bent, ik zorg met mijn ervaring voor interessante input die je kan helpen voor de uiteindelijke keuze voor een werk.

Om efficiënt te werk te gaan ga ik graag een keer koffie met je drinken, zodat we kunnen bespreken hoe de muurschildering eruit moet gaan zien en we op een fijne manier aan de slag kunnen met de muur.

Collage muurschildering Eliejah de Bouwer
Collage muurschildering regenboog
Collage muurschildering ijsbeertjes

Mijn werkwijze

Eerst bespreken we samen wat jouw wensen zijn voor een muurschildering. Dit kan onder het genot van een kopje koffie of thee, maar telefonisch is ook mogelijk. Misschien dat je al wat ideeën hebt opgedaan, of kunnen we samen op zoek gaan naar inspiratie.

Op basis van wat we besproken hebben maak ik een schets. Deze leg ik aan jou voor. Pas als jij helemaal tevreden bent, ga ik met de muur aan de slag!

Eerst teken ik licht met potlood op de muur. Als ik de schets eenmaal op de muur staat, ga ik aan de slag met de verf. Afhankelijk van het ontwerp breng ik de verf op de muur aan met een kwast, of met een zogeheten airbrush.

Prijzen

De hoogte van de kosten zijn afhankelijk van de grootte van de muurschildering. Maar ook hoe gedetailleerd de tekening moet worden speelt natuurlijk een rol. Samen kunnen we kijken wat voor muurschildering past bij jouw budget.

Van te voren spreken we een vast bedrag af. Deze is gebaseerd op een inschatting qua het aantal werkuur dat ik denk kwijt te zijn aan de muurschildering. Ik reken een vast uurtarief. De meeste muurschilderingen kosten twee à drie dagdelen.

Mocht ik er minder tijd aan kwijt zijn dan gedacht, dan betaal je natuurlijk minder! Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden en de kosten te bespreken.

Mogelijkheden muurschildering

In principe is alles mogelijk! Samen kijk ik graag naar wat jouw ideeën zijn en hoe we deze werkelijkheid kunnen laten worden. 

Misschien heb je een bepaalde stijl in gedachten of bepaalde kleuren die je graag wilt terug laten komen. Ook een tekst kan een leuke aanvulling op de muurschildering.

Zo ga ik te werk

Kennismaking
Voorleggen van ontwerp
Verwerken van feedback
Maken van de muurschildering

Meer muurschilderingen zien die ik eerder heb gemaakt? Check dan ook mijn portfolio!

Zo zorg ik voor kwaliteit

Iedere muurschildering vraagt iets anders: een andere invalshoek, een andere stijl, ander kleurgebruik of een andere boodschap. Als illustrator ben ik me hier natuurlijk volledig van bewust.

Door iedere dag te tekenen, ervaring op te doen binnen diverse onderwerpen (van kindertekeningen tot infographics) en altijd feedback te verwerken, probeer ik mezelf iedere dag te verbeteren.

Ik geloof er niet in dat er maar één werkwijze de juiste is: Illustraties maken is maatwerk, en juist op die manier zorg ik dat we beiden tevreden zijn met de samenwerking.

Plezier in mijn werk en oog voor detail

Een andere manier waarop ik zorg dat ik muurschilderingen maak waar we allebei tevreden over zijn, is eigenlijk simpel: ik houd van mijn werk! Ik heb een passie voor illustreren en tekenen in het algemeen en ben er het liefst de hele dag mee bezig.

Ik houd mijn ogen op, let op detail, probeer in te schatten wat een muurschildering moet uitstralen en hoe ik dat het beste kan verwerken. Ik probeer me altijd te verplaatsen in wat de opdrachtgever precies verwacht of hoopt, en werk aan de hand van input en eigen inzicht aan de leukste muurschildering.

Op zoek naar een enthousiaste tekenaar? Twijfel dan niet en neem hieronder vrijblijvend contact met mij op!

1.

Heldere communicatie om zo tot een mooi resultaat te komen.

2.

Vrolijke en originele illustraties voor alle doeleinden.

3.

Ik sta altijd open voor suggesties of nieuwe ideeën.

4.

Alles wordt met liefde en aandacht gemaakt.

Een keer koffie drinken en een idee bespreken?

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

    illustrator amsterdam

    Levendige muurschilderingen voor alle doeleinden! Wat kan ik voor je betekenen?

    Linda van Soolingen – Muurschilderingen