Training Zakelijk Tekenen

Training zakelijk tekenen –
Wat kan ik voor jouw organisatie doen?

Op zoek naar een training Zakelijk Tekenen voor jouw afdeling, team of gehele organisatie? Ik help je graag! 

Ik ben tekenaar en heb ervaring in het geven van tekentrainingen voor verschillende organisaties.  

Voor ieder wat wils: ik zorg er voor dat de training altijd op maat wordt gemaakt en vind 1-op-1 aandacht erg belangrijk.

Trainer Zakelijk Tekenen gezocht? Ik help je graag verder!

Zakelijk tekenen – Waarom?

In de workshop leer je de basis voor zakelijk tekenen. Zo kan je het zelf als communicatietool gebruiken tijdens bijvoorbeeld een vergadering of brainstorm. Of misschien om aansprekende illustraties te maken bij een rapport. 

Maar geen paniek! Voor zakelijk tekenen hoef je echt niet mooi en perfect te kunnen tekenen. Ik geloof dat iedereen kan tekenen, en ik hoop ook jullie daarvan te overtuigen!

Waar je zakelijk tekenen ook voor wilt gebruiken, ik weet jou en je medecollega’s te helpen om de tekendrempel die je misschien ervaart te overwinnen en je op weg te helpen om zelfverzekerd met stift en papier aan de slag te gaan! 

Doel van de training Zakelijk Tekenen

Naast jullie te enthousiasmeren over tekenen & te helpen met het overwinnen van een eventuele tekendrempel, leer ik jullie de basis van (zakelijk) tekenen.

In de training pas je meteen toe wat je geleerd hebt: misschien heb je binnenkort wel een presentatie die je graag aan de hand van een tekening zou willen geven. Samen oefenen we om tot de kern van je boodschap te komen. 

Ook leer ik je tips & tricks om een mooie poster te maken.  Deze tips & tricks krijg je als hand-out ook mee naar huis. 

Ervaringen deelnemers:

“Ik ben geïnspireerd geraakt door linda als persoon en door ‘het wonder’ van creëren. Door te tekenen/ontwerpen werk je aan iets wat anderen weer in beweging kan brengen.”

“Danzij de lessen van linda kan ik het probleem inzichtelijk maken en helder uitleggen. ik heb ontdekt dat tekenen super leuk is en helpt bij mijn dagelijks werk. in plaats van langdradige rapporten maak ik nu tekeningen, tot plezier van mijn collega’s.”

Zakelijk Tekenen is leuk!

Naast dat zakelijk tekenen van meerwaarde kan zijn voor jou en je organisatie, is het ook hartstikke leuk als teambuilding!

Ik zorg voor een prettige sfeer waarin we met energieke tekenoefeningen aan de slag gaan! Naast hard werken is het ook van belang om er een gezellige training van maken.

Mijn doel is om jullie enthousiast te maken over tekenen en jullie vertrouwd te laten voelen om tekenen toe te passen waar je maar wil! 

Trainingen van verschillende lengtes

Wil je alleen een middagje een training? Of vind je het fijn om er wat langer de tijd voor te nemen en meer stof te kunnen behandelen? Dan is een training van een hele dag of een training verspreid over twee middagen misschien wat voor jullie.

Ik bespreek graag met je wat het beste past bij jou en je team. Het is ook mogelijk om een 1-op-1 training in zakelijk tekenen van mij te krijgen.

Alle materialen worden verzorgd door mij. De training wordt gegeven bij jullie op locatie, of misschien hebben jullie een leuke trainingslocatie bij jullie in de buurt! 

Opties training zakelijk tekenen bespreken?

Ik vind het altijd leuk om eerst even samen te zitten en jouw wensen en doelen voor de training te bespreken. Ik ben er namelijk van overtuigd dat je met een ontmoeting altijd tot een fijnere samenwerking komt. Telefonisch bespreken kan natuurlijk ook!

Tijdens de kennismaking bespreken we waarom jullie een training in zakelijk tekenen willen, waar jullie het voor willen gebruiken en met wie jullie zijn.

Na het bespreken van het doel van de training maak ik de training voor jullie op maat. Zo sluit de workshop in zakelijk tekenen altijd aan op jullie wensen.

Zo ga ik te werk

Kennismaking
Training aanpassen op wensen
Training Zakelijk Tekenen op locatie
Telefonische evaluatie

Trainer in zakelijk tekenen gezocht? Ik help je graag verder!

Zo zorg ik voor kwaliteit

Door bij elke training weer ervaring op te doen en feedback te vragen van elke deelnemer, probeer ik mezelf en de training Zakelijk Tekenen iedere keer weer te verbeteren.

Ik geloof er niet in dat één strak-geplande training voor iedere organisatie past.  Trainingen geven is maatwerk; vooraf, maar ook zeker tijdens de training zelf.

Door tijdens de training flexibel te blijven en in te kunnen spelen op de behoeftes van de deelnemers, zorg ik er voor dat de kwaliteit van de training blijft gewaarborgd.

Oog voor iedere deelnemer

Een andere manier waarop ik zorg dat ik trainingen geef waar we allebei tevreden over zijn, is eigenlijk simpel: ik heb oog voor iedere deelnemer. Ik zorg er voor dat iedereen meekomt met het tempo van de training en houd de sfeer constant in de gaten.

Ik probeer altijd aan het begin van de training de verwachtingen van alle deelnemers scherp te hebben, en pas indien nodig ter plekke de training aan. Pas wanneer er aan alle verwachtingen zijn voldaan, of ze zelfs zijn overtroffen, kijk ook ik positief terug op de training.

Op zoek naar een enthousiaste trainer in Zakelijk Tekenen? Twijfel dan niet en neem hieronder vrijblijvend contact met mij op!

1.

Helder krijgen van jouw wensen en doelen.

2.

Leerzame en gezellige trainingen.

3.

Ik sta altijd open voor suggesties of nieuwe ideeën.

4.

Na afloop krijg je een hand-out met tekentips.

Een keer koffie drinken en een idee bespreken?

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

    illustrator amsterdam

    Tekentrainingen voor verschillende organisaties! Wat kan ik voor je betekenen?

    Linda van Soolingen -Illustrator