Trouwkaart

Op zoek naar een trouwkaart?

Wil je een unieke en persoonlijke trouwkaart laten maken? Dat kan! Ik maak voor jou een trouwkaart op maat.

Ik ben een illustrator en heb ervaring in diverse stijlen. Naast het maken van trouwkaarten, maak ik ook geboortekaartjes en verhuiskaartjes. Of misschien wil je een kaartje maken voor een ander doeleinde: het kan allemaal!

Op deze pagina vertel ik je hoe ik te werk ga: van kennismakingsgesprek, tot feedback momenten tot de oplevering en eventuele bezorging van de trouwkaarten.

Trouwkaart gezocht? Ik help je graag verder!

Kennismaking

Ik vind het altijd leuk om een keer samen te zitten en jouw wensen en voorkeuren voor jullie trouwkaart te bespreken. Ik ben er namelijk van overtuigd dat je met een ontmoeting altijd tot een fijnere samenwerking komt. Telefonisch bespreken kan natuurlijk ook!

Tijdens de kennismaking bespreken we jullie voorkeuren voor de kleuren, de stijl en de sfeer die jullie willen neerzetten. Samen kunnen we op zoek gaan naar voorbeelden die jullie aanspreken.

Na het bespreken van al jullie wensen kan ik een grove inschatting maken van het aantal uren. Willen jullie ook het drukwerk door mij laten verzorgen? Geen probleem!

Na de kennismaking maak ik een prijsopgave waar jullie akkoord op kunnen geven.

Feedback verwerken & oplevering

Na de kennismaking ga ik met jullie trouwkaart aan de slag. Ik maak een schets en lever deze digitaal aan jullie op. Ik sta altijd open voor suggesties of nieuwe ideeën en bespreek deze graag met jullie! Ook dit kan weer onder het genot van een kop koffie of telefonisch.

Vervolgens verwerk ik de feedback tot een definitieve versie. Ook deze ontvangen jullie weer digitaal. Liever een proefdruk ontvangen? Dat kan! Ik zorg er voor dat er een proefdruk bij jullie thuis wordt verzorgd.

Benieuwd naar wat ik eerder al eens heb gecreëerd? Check dan mijn portfolio

Drukwerk

Om jullie zo veel mogelijk te ontzorgen kan ik ook het drukwerk voor jullie regelen. Jullie krijgen dan alle kaartjes en enveloppen gewoon thuisbezorgd, zonder zelf iets te hoeven regelen bij een drukkerij. 

Wanneer jullie kindje geboren is kunnen jullie mij alle gegevens doorsturen. Denk hierbij aan de naam van het kind, de datum en het tijdstip waarop het geboren is, en ook het gewicht en de lengte. 

Als ik deze informatie op tijd ontvang, kan ik de kaarten op dezelfde dag laten drukken en verzenden.  

Kaartjes voor andere doeleinden

Het is ook mogelijk om andere soort kaartjes bij mij te laten maken. Denk bijvoorbeeld aan een persoonlijk verhuiskaartje of geboortekaartje. Je kunt voor zoveel gelegenheden een kaartje sturen! En wat is er nou leuker dan een kaartje ontvangen? 

Ik ga graag samen met je zitten en praten over je ideeën, zodat ik precies weet waar je naar op zoek bent. 

Benieuwd naar wat voor kaartjes ik heb gemaakt? Hierboven zie je enkele voorbeelden, van een ansichtkaart tot een verhuiskaartje. In mijn portfolio zie je eerder werk van mij als illustrator, zowel digitaal als op papier (en later gedigitaliseerd).

Opties trouwkaart bespreken?

Waar je ook werkt of woont, ik vind het altijd leuk om een keer samen te zitten en een idee te bespreken. Want, met een ontmoeting kom je altijd tot een fijnere samenwerking.

Bij de kennismaking kunnen we jouw wensen en ideeën bespreken. zo komen we samen tot een unieke trouwkaart.

Zo ga ik te werk

Kennismaking
Plan van aanpak
Uitwerking concept
Definitieve versie

Meer kaartjes zien die ik eerder heb gemaakt? Check dan ook mijn portfolio!

Zo zorg ik voor kwaliteit

Iedere kaart vraagt iets anders: een andere invalshoek, een andere stijl, ander kleurgebruik of een andere boodschap. Als illustrator ben ik me hier natuurlijk volledig van bewust.

Door iedere dag te tekenen, ervaring op te doen binnen diverse onderwerpen (van kindertekeningen tot infographics) en altijd feedback te verwerken, probeer ik mezelf iedere dag te verbeteren.

Ik geloof er niet in dat er maar één werkwijze de juiste is: kaarten maken is maatwerk, en juist op die manier zorg ik dat we beiden tevreden zijn met de samenwerking.

Plezier in mijn werk en oog voor detail

Een andere manier waarop ik zorg dat ik kaartjes maak waar we allebei tevreden over zijn, is eigenlijk simpel: ik houd van mijn werk! Ik heb een passie voor illustreren en tekenen in het algemeen en ben er het liefst de hele dag mee bezig.

Ik houd mijn ogen op, let op detail, probeer in te schatten wat een kaart moet uitstralen en hoe ik dat het beste kan verwerken. Ik probeer me altijd te verplaatsen in wat de opdrachtgever precies verwacht of hoopt, en werk aan de hand van input en eigen inzicht aan de leukste kaartjes.

Op zoek naar een enthousiaste tekenaar voor jouw trouwkaarten? Twijfel dan niet en neem hieronder vrijblijvend contact met mij op!

1.

Heldere communicatie om zo tot een mooi resultaat te komen.

2.

Vrolijke en originele illustraties voor alle doeleinden.

3.

Ik sta altijd open voor suggesties of nieuwe ideeën.

4.

Indien gewenst verzorg ik ook het drukwerk. De kaarten worden dan op het gewenste adres bezorgd.

Een keer koffie drinken en een idee bespreken?

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

    illustrator amsterdam

    Unieke kaartjes voor alle doeleinden! Wat kan ik voor je betekenen?

    Linda van Soolingen